Geachte klant,

Middels onze nieuwsbrief willen wij u blijven informeren over de laatste stand van zaken betreffende onze maatregelen omtrent het Coronavirus.

Wij kunnen u dan ook met de nodige blijdschap mededelen dat onze verkoop, service en logistieke afdeling onveranderd voor u klaar staan. Onze producten zijn in ruime aantallen voorradig. U kunt uw gewenste producten dus gewoon aanvragen of bestellen.

Verkoop van apparatuur en onderdelen
Onze verkoop binnendienst kunt u dagelijks bellen tussen 8.00-17.00 uur. Onze medewerkers zullen alle bestellingen mits voor 15.00 uur doorgebeld nog dezelfde dag verzenden.

Afhalen van uw bestelling
Afhalen is mogelijk op afspraak, neem hiervoor contact met ons op.

Afleveren van uw bestelling
Afleveren zullen wij doen naast de ingangsdeur. Ter vervanging van een handtekening sturen wij u een foto van de volbrachte levering. Mocht er onverhoopt iets zijn met uw levering vragen wij u binnen 12 uur te reageren per mail. Deze kunt u sturen naar verkoop@equipmentgroupholland.com.

Service en Onderhoud
Onze technische dienst is nog dagelijks onderweg voor het jaarlijks onderhoud en het oplossen van storingen. Op deze manier houden wij uw equipment operationeel ondanks de bijzondere tijd waarin we met elkaar moeten zien door te werken. Veiligheid en verantwoordelijkheid blijven hierin een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering welke wij onder de strikte RIVM-regels kunnen blijven uitvoeren en waarborgen.

Heeft u vragen? Met vragen kunt u telefonisch en per mail terecht bij uw accountmanager. Tevens kunt u contact met ons op nemen via onze contactgegevens.

Henk de Bruijne
henk@equipmentgroupholland.com
+31 623 945 570

Michel van Ballegooij
michel@equipmentgroupholland.com
+31 611 924 404

Ook wij blijven strikt de richtlijnen van de overheid hanteren om zowel u en ons personeel te beschermen. Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal en wij wensen al onze klanten en relaties heel veel sterkte toe.

Met vriendelijke groet,

EQUIPMENT GROUP HOLLAND

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *