ADAS - Advanced Driver Assistance Systems - Bekijk onze oplossingen2

ADAS – Advanced Driver Assistance Systems

Steeds meer auto’s beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen die bestuurders helpen veiliger te rijden. Nieuwe technieken volgen elkaar hierbij in steeds hoger tempo op. Rijstrookherkenning, adaptieve cruise control, verkeersbordherkenning, autonoom remmen, dode hoekwaarschuwing, etc. Het aantal ADAS-systemen dat de afgelopen jaren is geïntroduceerd is enorm. Met name de snelheid waarmee deze systemen ook in het middenklasse segment ofwel in de ‘gewone’ auto zijn geïntroduceerd is boven ieders verwachting. En het einde van deze elektronische evolutie is, met het oog op volledig autonoom rijden, nog lang niet inzicht.

Hoe zit het nu echt met het kalibreren van ADAS-sensoren?

Het kalibreren van ADAS-sensoren is een nauwkeurige klus. Maar met de juiste kalibratie-apparatuur is het geen moeilijke klus. En met een slim systeem doe je het ook nog eens snel en effectief.

In deze whitepaper lees je hoe je efficiënt en effectief ADAS- kalibreert en vind je de antwoorden op veel voorkomende vragen hierover.De ADAS-sensoren: de zintuigen van het voertuig

Autonoom rijdende auto’s worden werkelijkheid. De zoektocht van de auto-industrie naar volledige autonomie vordert gestaag, voornamelijk door de implementatie van meerdere geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) in voertuigen. De gemiddelde nieuwe auto van vandaag is uitgerust met meerdere camera’s, evenals radar, laser en ultrasone sensoren, die op waarneming gebaseerde functies mogelijk maken, zoals automatische parkeerhulp, automatisch noodremmen, rijbaan assistent, slaperigheid alert, etc. Om hun werk te doen, vertrouwt ADAS op de input van een verscheidenheid aan sensoren waarmee de systemen kunnen ‘zien’ wat er rondom de auto gebeurt.


MAHLE TechPRO Digital ADAS

De meest voorkomende zijn camera-, radar-, laser- en ultrasone sensoren. Stuur- en giersensoren worden ook gebruikt om de rijrichting van het voertuig te helpen bepalen. Sommige systemen gebruiken informatie van één type sensor, maar andere combineren informatie van meerdere sensoren – een proces dat sensorfusie wordt genoemd – om een nauwkeuriger ‘beeld’ van de situatie rondom de auto te krijgen.

Equipment Group Holland biedt een perfecte oplossing aan voor het kalibreren van ADAS-systemen, namelijk MAHLE TechPRO® Digital ADAS. Lees hieronder verder voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze aantrekkelijke leveringsvoorwaarden.

MAHLE TechPRO® Digital ADAS

Kalibratie kan in slechts 6 stappen worden uitgevoerd
 1. Kies in TechPro® MAKER – MODEL en daarna “DIGITAL ADAS”. De online help functie verschijnt met instructies over het opstellen van het voertuig.
 2. Plaats de wielklemmen op de voorwielen, zoals aangegeven in de online help functie.
 3. Plaats de digitale doelzoeker dicht bij het voertuig. Het speciale draagframe maakt het eenvoudig te hanteren
 4. Voer de gevraagde waarden in, met behulp van de twee afstandsmeters. Dit zijn de benodigde parameters voor uitvoering van de basisfunctie.
 5. Pas de hoogte aan, zoals aangegeven in de online help aanwijzingen. Het is eenvoudig uit te voeren met behulp van de afstandsbediening en het gemotoriseerde onderstel.
 6. De kalibratie begint. Op de monitor ziet u hoe het doel zich aan de positie van het voertuig aanpast, waardoor het meest accurate resultaat verkregen wordt.
REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIE VOOR EENVOUDIGE KALIBRATIE

MAHLE heeft meer dan 16 jaar ervaring in succesvolle diagnostische gereedschappen over heel de wereld. Meer dan 50.000 gereedschappen zijn over heel de wereld verkocht.

 • Altijd verbonden zorgt altijd voor de nieuwste updates en klaar voor de nieuwste functies.
 • Innovatief interface ontwerp geeft u direct en snel toegang tot alle voor uw werk benodigde informatie.
 • Meer dan 90% van de Europese voertuigen zijn opgenomen.
 • PASS-THRU controle en programmering zijn optioneel toegankelijk.
DE VOORDELEN
 • Nieuwe, innovatieve, technische en procesmatige oplossing.
 • Een digitaal kalibratie paneel, zonder aparte panelen die handmatig gewisseld moeten worden.
 • Minimale verwerkingstijd.
 • Uitstekende prestaties, snel en dynamisch.
 • Altijd up-to-date met online updates.
TechPRO® Digital ADAS

Eenvoudige en betrouwbare kalibratie van ADAS systemen.

Wilt u meer informatie of een demonstratie?

Laat hieronder uw gegevens achter of neem direct contact met ons op:
Telefoon: 0184-430044 Mail: info@equipmentgroupholland.com
2 + 7 =