Uitlijnapparaat CCD 2.0 WIFI/BLUETOOTH

Uitlijnapparaat CCD 2.0 WIFI/BLUETOOTH

Een nieuw uitlijnsysteem voor wieluitlijning.

Een compleet nieuw uitlijnsysteem voor het uitlijnen van wielen. Gebaseerd op tablet gestuurde software en dus compleet pc-vrij en in elke omgeving te gebruiken, door middel van een zeer stabiele bluetooth verbinding tussen de meetkoppen en tablet. Een compact hightech alternatief voor de huidige systemen op de markt. Ook is het mogelijk het beeld van de tablet draadloos te projecteren naar het digitale ADAS scherm.

De slimme en flexibele manier om wielen uit te lijnen!

Geen kast met een uitlijncomputer meer, wat zorgt voor maximale flexibiliteit en draagbaarheid. Het werken met de robuuste Android tablet zorgt er namelijk voor dat het uitlijnapparaat overal te gebruiken is. Inclusief software voor iOS en Android met nieuwe en heldere graphics en animaties.

WILT U MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op.


Slimme verbindingen

Verbonden via Wi-Fi (delen via e-mail, data opslag van tests in de cloud, optie een foto toe te voegen aan het eindrapport, te gebruiken met TEq Link en Shoot & Go) maar het uitlijnapparaat kan ook lokaal gebruikt worden als er geen internet beschikbaar is (ingebouwde database met voertuigdata).


Nieuw ontwerp

Geheel nieuw ontwerp van de meetkoppen met 8CCD sensoren en lagers voor het sneller waterpas stellen, quick charge connectors en een encoder voor een hoge precisie tijdens run out compensatie.

Design van de wandpanelen voor opslag en het opladen van de meetkoppen, het toegangspunt en de tablet. Voor een optimaal gebruik van de aanwezige ruimte in de werkplaats.

Er zijn meerdere opties om de wielklemmen op te bergen. Deze zijn optioneel en ook geschikt voor de andere uitlijnapparaten van Wieländer + Schill. Standaard hebben wij de basis ophangbeugels opgenomen, zoals hiernaast afgebeeld:

Hoe werkt het uitlijnapparaat?

Na het starten van het programma van het uitlijnapparaat kiest u het merk, model en bouwjaar van het voertuig, waarna de kenmerken worden getoond. Daarna ziet u precies de stappen die u dient te nemen voor de set-up. Eerst monteert u de klem en daarna de sensoren. Dan begint het proces. Hierbij laat de tablet u precies zien wat u dient te doen en hoe u dit kunt doen. Vervolgens maakt de tablet de diagnose waarna het een rapport opstelt die u kunt versturen via de mail of opslaan op de tablet.


Bijpassende uitlijnschaarbrug

Zoekt u een uitlijnschaarbrug die perfect samenwerkt met het uitlijnapparaat? Bekijk dan onze uitlijnschaarbrug EG.5050.5 ALIGN!


WILT U MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op.