Ontvang minimaal € 1.000,- inruilwaarde!* voor uw oude lasapparatuur

INRUILACTIE: NU MINIMAAL €1000,- RETOUR OP UW OUDE LASAPPARATUUR!

Waarom uw oude lasapparatuur inruilen?

Het is zeer waarschijnlijk dat uw oude puntlasapparatuur en Mig-lasapparatuur niet meer voldoen aan de fabrikantennormeringen.
De nieuwe materiaalsoorten aan moderne auto’s vereisen een andere warmte-inbreng tijdens het lassen voor het verkrijgen van een juiste treksterkte.

Hiervoor zijn er nieuwe stroombronnen ontwikkeld met o.a. invertertechniek, pulseregelingen en puntlastangen met een hogere drukkracht tot wel 550daN. Apparatuur die niet aan deze specificaties voldoet geeft een slecht lasresultaat en maakt vaak ook ondeugdelijke verbindingen. Deze leiden weer tot gevaarlijke situaties qua carrosserieveiligheid bij een volgende aanrijding of ongeluk.

De auto-industrie erkent deze problemen en geeft hiervoor fabrieksvoorschriften waaraan de huidige apparatuur moet voldoen. Maak uw lasprocessen weer OEM-proof en zorg hiermee voor een gegarandeerd goedgekeurde lasverbinding.

Wat is uw oude lasapparatuur nog waard?

EGH is hier als leverancier mee aan de slag gegaan en heeft de juiste OEM-apparatuur bij elkaar gebracht in deze actie. Wij ruilen uw oude apparatuur graag in en geven hier minimaal een waarde van € 1.000 of hoger voor retour. Uw oude apparatuur is dus minimaal € 1.000 waard!

Voorwaarde is wel dat u één van de vier op de actiefolder aangegeven lasapparaten daarbij aankoopt.


De deelnemende lasapparaten


Waarom vereist het OEM-proof reparatieproces ook OEM-proof equipment?

Auto’s worden steeds complexer gebouwd met verschillende materiaalsoorten om een zo lichte en zo veilig mogelijke carrosserie te verkrijgen. Deze mix van materialen vereist de nodige vakkennis bij reparaties. Echter behoort ook de juiste equipment hierbij gebruikt te worden.

Fabrikanten en ingenieurs hebben de noodzaak ingezien om de aftermarket van advies te voorzien om een juiste en veilige reparatie te verkrijgen. Iedere materiaalsoort zoals Aluminium, AHSS en TWIP-staal vraagt om de juiste reparatiemethode met het juiste equipment en de juiste vaardigheid! Door proeven en testen zijn de juiste specificaties voor de verschillende apparatuur zoals Mig-lasapparatuur en Puntlasapparatuur ontstaan en vastgelegd.

Warmte-inbreng en aandrukkrachten zijn hierbij een belangrijk onderdeel waarbij de juiste stroombronnen en puntlastangen noodzakelijk zijn. De vereiste specificaties worden dan ook vaak door autofabrikanten vastgelegd in eisen waaraan het lasequipment moet voldoen. Verouderde lasapparatuur voldoet vaak niet meer aan deze eisen en is daarmee vaak ongeschikt voor reparaties aan moderne carrosserieën.

Om onveilige reparaties te voorkomen hebben fabrikanten duidelijke voorschriften afgegeven om het juiste equipment te gebruiken. Uiteraard zijn hierbij ook de kennis en kunde een belangrijk onderdeel waarvoor nieuwe lastrainingen zijn ontworpen.

Wij zijn hier als Equipment Group Holland, uw lasspecialist voor de schadeherstelsector, mee aan de slag gegaan met als doel u volledig te kunnen informeren en te adviseren.

Werk OEM-proof en maak gebruik van onze inruilactie met aantrekkelijke inruilvoorwaarden om zodoende veilig schadeherstel te kunnen blijven garanderen.

EGH Lasvaardigheidstraining

Voor het bedienen van deze apparatuur is uiteraard ook de juiste kennis en kunde noodzakelijk. EGH verzorgt lasvaardigheidstrainingen en verstrekt hierbij een officieel EGH-lascertificaat.

Voor meer informatie bel ons gerust even.


Wilt u uw oude lasapparaten inruilen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.