Over ons


Over

Equipment Group Holland, afgekort EGH, heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd naar een totaalleverancier van alle in uw werkplaats voorkomende apparatuur. Of het nu gaat om richt- en meetapparatuur, hefbruggen, spuitcabines, compressoren, handgereedschappen, etc. EGH biedt een ruim assortiment aan werkplaatsequipment tegen aantrekkelijke prijzen.

Als totaalleverancier voor uw werkplaats hebben we ons service- en onderhoudsprogramma ondergebracht in een zelfstandige divisie, te weten Service Group Holland, afgekort SGH. SGH kan uw werkplaats volledig ontzorgen op het gebied van jaarlijkse keuringen, onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

 

Missie

De missie die ons drijft bij het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten is duidelijk: “De automobielbranche voorzien van de juiste apparatuur- en service op het gebied van werkplaatsequipment om zodoende technisch verantwoord en kwalitatief hoogwaardige reparaties en onderhoud mogelijk te maken“. Om deze missie kracht bij te zetten hebben we nauw contact met productleveranciers en autofabrikanten enerzijds en met eindgebruikers, brancheorganisaties en opleidingsinstituten anderzijds.

 

 

 

Visie

Wij verwachten dat toenemende ontwikkelingen in de autobranche het onderhoud en herstel van auto’s nog specialistischer en complexer zullen maken. Ons streven is door een sterke persoonlijke relatie met fabrikanten, brancheverenigingen, garage- en schadeherstelbedrijven, opleidingsinstituten en belangenorganisaties de beste producten en actuele kennis te blijven leveren op het gebied van werkplaatsequipment. Op deze manier willen we onze marktpositie verstevigen in deze nichemarkt.