Velgenreparatie ORTIN - Revolutionair programma voor velgenreiniging en velgenreparatie.

VELGENREPARATIE ORTIN

REVOLUTIONAIR PROGRAMMA VOOR VELGENREINIGING EN VELGENREPARATIE.

OVER EGH

Equipment Group Holland, afgekort EGH, heeft ruim 20 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsapparatuur voor een groot aantal doeleinden in technische werkomgevingen, equipment, machines en apparatuur aan schadeherstelbedrijven in de automotive en industriële sectoren. Onze machines en apparatuur worden geleverd door fabrikanten uit verschillende Europese en Aziatische landen en ons gespecialiseerde verkoopteam werkt nauw samen met de klanten zodat hun apparatuur snel en probleemloos geleverd wordt. Ervaring, kennis en veelzijdigheid zorgen ervoor dat het uitgebreide programma van apparatuur voor schadeherstelbedrijven de beste oplossingen biedt voor een veilig en verantwoord herstel volgens alle nu geldende fabrieksnormen.

ONTWIKKELINGSAFDELING

Voor toepassingen waar standaard apparatuur niet voldoet, kan EGH snel en (kosten)efficiënt een oplossing bieden in de vorm van apparatuur die door ons ontwerpteam speciaal ontwikkeld wordt. De actuele ontwikkeling binnen de automarkt is dat het merendeel van de nieuwe auto’s standaard wordt geleverd met lichtmetalen velgen. Er komen steeds meer opties en met name diamant geslepen velgen worden steeds populairder. In deze groeiende markt is er een toenemende vraag naar velgreparaties.

ORTIN WHEEL DOCTOR, WHEEL DOCTOR 2.0 & ORTIN WHEEL BLASTER

Om aan de vraag vanuit de markt tegemoet te kunnen komen is er gezocht naar een velgenfrees-machine. In samenwerking met onze fabrikant hebben wij hiervoor de ORTIN Wheel Doctor en ORTIN Wheel Doctor 2.0 ontwikkeld, welke in ons programma zijn opgenomen. Met als aanvulling de ORTIN Wheel Blaster, een velgenreinigingsmachine welke als aanvulling op de ORTIN Wheel Doctor gebruikt wordt.


ORTIN WHEEL DOCTOR

Lichtmetalen velgen, er komen steeds meer opties en met name diamant geslepen velgen worden steeds populairder. In deze groeiende markt is een toenemende vraag naar velgreparaties. De volledig geautomatiseerde Ortin Wheeldoctor levert de beste kwaliteit en snelst mogelijke doorlooptijd voor de reparatie van diamant geslepen velgen tot 35 inch.

VOORDELEN

 Diamant geslepen velgen – tot 35“.

  Softwarepakket voor digitale optimalisatie.

 Snelle laser scanning. 

 Opslag velggegevens in eigen database.

 Eenvoudige bediening via LCD touchscreen. 

 Gratis updates en technische ondersteuning.


ORTIN WHEEL DOCTOR 2.0

Ortin Wheel Doctor 2.0 met stap-voor-stap gebruiksvriendelijke interface en compact ontwerp om ruimte te besparen.Stap-voor-stap gebruiksvriendelijke interface

VOORDELEN

 Compact ontwerp om ruimte te besparen

  Afdraairapport opslaan, e-mailen of afdrukken

 Opslag voor maximaal 20.000 taken 

 Ergonomisch en beweegbaar bedieningspaneel

 Volledig gesloten behuizing ontwerp

 Handwiel simulatiemodus en free-mode voor handmatig werken


ORTIN WHEEL BLASTER

Speciaal ontworpen voor het reinigen en gelijktijdig voorbewerken van lichtmetalen velgen. Het all-in-one proces is stofvrij en brengt de voorbewerking van de te frezen velg terug naar slechts één doorgang.

  1. De pneumatische lift brengt de velg op werkhoogte en zorgt voor een ergonomische werkhouding.
  2. In slechts enkele minuten tijd wordt de velg gereinigd en spuitklaar gematteerd.
  3. De velg wordt aansluitend gespoeld met schoon water en drooggeblazen met perslucht.

Natstralen is een combinatie van water, straalmiddel en perslucht. Water heeft hierbij een dempende werking, waardoor de inslag van het straalmiddel wordt verminderd en het oppervlak niet beschadigt. Een overlappend straaleffect resulteert in een gelijkmatige, satijnachtige afwerking welke direct geschikt is voor het lakproces.

VOORDELEN

 Stofvrij proces. 

 Tijdbesparend; gelijktijdig reinigen en voorbewerken. 

 Gladder eindresultaat. 

 Gelijkmatige, satijnachtige afwerking. 

 Direct spuitklaar. 

 Geen watertoevoer of -afvoer nodig.FOTO’S UIT DE PRAKTIJK


WILT U MEER INFORMATIE OF EEN DEMONSTRATIE?