Equipment Group Holland neemt bedrijfsactiviteiten over van Strong Tools and Equipment

Equipment Group Holland neemt bedrijfsactiviteiten over van Strong Tools and Equipment

Equipment Group Holland heeft per 1 oktober jl. de bedrijfsactiviteiten van Strong Tools and Equipment overgenomen. Beide partijen zijn in overleg getreden over de overname omdat eigenaar en oprichter Philip Strong, na 38 jaar met plezier en toewijding het bedrijf te hebben gerund, opvolging zocht voor zijn onderneming.

Voorlopig wordt er nog gehandeld vanuit de handelsnaam Strong Tools and Equipment en zullen de werkzaamheden vanuit Equipment Group Holland in Sliedrecht worden uitgevoerd.

Met deze overname wordt het productassortiment van Equipment Group Holland verrijkt met het populaire merk Wieländer+Schill. Producent Wieländer+Schill continueert de exclusieve leveringsafspraken namelijk met Equipment Group Holland.

“We zijn verheugd met deze samenwerking en kijken uit naar een verdere intensivering ervan. We kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn door een nog completer assortiment aan te bieden,” aldus Philip van Houwelingen, directeur Equipment Group Holland.

Voor geïnteresseerden in de producten van Wieländer+Schill betekent dit dat er contact kan worden opgenomen via onderstaande contactgegevens.

Voor verkoop:

Telefoon: 0184-430048

Mail: info@equipmentgroupholland.com

Voor service:

Telefoon: 0184-430042

WhatsApp: 06 272 194 46

Mail: info@servicegroupholland.com

Het productassortiment van Wieländer+Schill wordt zo snel mogelijk aan onze webshop toegevoegd. Voor meer informatie over Wieländer+Schill verwijzen wij u graag naar: www.wielanderschill.com  


Neem alvast een kijkje in het assortiment van Wieländer+Schill met WS Arena: